Блоги

60 de minute de activitate fizică pe zi (pentru sănătatea lor mentală și fizică)?

60 de minute de activitate fizică pe zi (pentru sănătatea lor mentală și fizică)?

Autorii au recomandat împotriva utilizării izolatelor de proteine ​​din soia (cu izoflavone) în alimente sau pastile, dar au continuat să încurajeze consumul de produse integrale din soia, cum ar fi tofu, burgeri de soia și nuci de soia, care, pe lângă proteine, conțin niveluri ridicate de non-proteine. nutrienți — grăsimi polinesaturate sănătoase pentru inima, fibre, vitamine, minerale și niveluri scăzute de grăsimi saturate.

De la declarația AHA din 2006, cercetările științifice privind soia în general și proteinele din soia — și izoflavona în special — continuă să evolueze, cu constatări în mare parte inconsistente.

De fapt, recent, două studii separate au descoperit că consumul zilnic de 40 de grame de proteină din soia a scăzut tensiunea arterială sistolica și a îmbunătățit profilul general al colesterolului în comparație cu consumul aceleiași cantități de carbohidrați. Aceste rezultate par să sugereze că poate soia scade riscul de boli de inimă.

Ce trebuie sa stii:

Încă o dată, consumatorii americani sunt lăsați în situația familiară de a nu ști ce dovezi să creadă. La urma urmei, afirmația de sănătate a FDA din 1999, care leagă consumul de proteine ​​din soia de scăderea bolilor cardiovasculare este încă publicată, în ciuda preocupărilor serioase ale AHA cu privire la valabilitatea sa. Între timp, au trecut peste cinci ani — și sute de lucrări de cercetare publicate pe această temă — deoarece orientările AHA privind soia au fost actualizate.

Luate împreună, se pare că, în timp ce soia poate să nu fie alimentul miracol pe care s-a spus cândva, alimentele integrale din soia oferă o contribuție în general sănătoasă la un plan alimentar variat și echilibrat. Faptul rămâne că soia este încărcată cu proteine ​​de înaltă calitate, grăsimi polinesaturate sănătoase pentru inimă, fibre, vitamine, minerale și niveluri scăzute de grăsimi saturate.

Referințe

Erdman JW Jr (2000). Aviz științific AHA: Proteine ​​din soia și boli cardiovasculare: o declarație pentru profesioniștii din domeniul sănătății din partea Comitetului de nutriție al AHA. Circulation., 102, (20): 2555-9.He J, Wofford MR, Reynolds K, et al (2011). Efectul suplimentării cu proteine ​​alimentare asupra tensiunii arteriale: un studiu randomizat, controlat. Circulation,.124(5), 589-95.Hoffman JR, Falvo MJ (2004). Proteine: care este cel mai bun? Journal of Sports Science and Medicine, 3:118-130.Sacks FM, Lichtenstein A, Van Horn L, et al (2006). Proteine ​​din soia, izoflavone și sănătate cardiovasculară: un aviz științific al Asociației Americane a Inimii pentru profesioniștii din cadrul Comitetului de nutriție. Circulation, 113(7):1034-1044Wofford MR, Rebholz CM, Reynolds K, et al (2011). Efectul suplimentelor cu proteine ​​din soia și lapte asupra nivelului lipidelor serice: un studiu controlat randomizat. Eur J Clin Nutr. doi: 10.1038/ejcn.2011.168. [Epub înainte de tipărire]

Când vine vorba de sănătatea inimii, cei care consumă o dietă bazată pe alimentele tradiționale din regiunea mediteraneană pot avea mâna de sus. Dieta mediteraneană, care include în principal ulei de măsline, cereale integrale, pește și fructe de mare, leguminoase și nuci și legume și fructe, a fost în centrul atenției datorită unui studiu publicat în The New England Journal of Medicine, care a constatat că reduce riscul de atac de cord și accident vascular cerebral.

Scopul

Folosind datele colectate din proiectul PREDIMED, un studiu multicentric care a avut loc între 2003 și 2011, cercetătorii au examinat efectele dietei mediteraneene asupra prevenirii bolilor cardiovasculare. Aproape 7.500 de participanți au fost împărțiți în trei grupuri alimentare: o dietă mediteraneană suplimentată cu ulei de măsline extravirgin, o dietă mediteraneană suplimentată cu nuci și o dietă săracă în grăsimi. Toate cele trei grupuri au participat la sesiuni de instruire dietetică, au fost vizitate de un dietetician și au primit liste de cumpărături, meniuri și rețete care le-au urmat dietele respective. În plus, celor două grupuri mediteraneene li sa dat fie un litru de ulei de măsline extravirgin pe săptămână, fie 30 de grame de nuci pe zi. La sfârșitul perioadei de studiu de cinci ani, s-a constatat că participanții care au urmat cele două diete mediteraneene au arătat o reducere substanțială a riscului de deces cardiovascular, infarct miocardic și accident vascular cerebral, demonstrând că o dietă bogată în grăsimi vegetale este mai mult”. inima sănătoasă” decât o dietă săracă în grăsimi.

Ce crede ACE?

„Studiile vin și pleacă. Cu toate acestea, beneficiile inimii de pe urma dietei mediteraneene sunt documentate de mulți ani”, spune Ruth Frechman, dietetician și antrenor personal certificat de ACE. „Nu am fost foarte surprins de rezultatele acestui studiu. Un grup de control a consumat patru linguri de ulei de măsline pe zi. Bazat pe 2.000 de calorii, înseamnă aproape 500 de calorii, ceea ce reprezintă 25% din grăsimi sănătoase. Dacă urmați recomandările USDA, 20 până la 35% din dietă poate proveni din grăsimi. Un alt grup de control a consumat nuci pentru grăsime. Un procent mai mare de grăsime poate fi consumat în dietă, dacă este vorba de grăsimi sănătoase. Aceste două planuri de dietă îndeplinesc regulile noastre MyPlate.”

Ce înseamnă asta pentru mine?

„Studiul a demonstrat din nou că mâncarea este un factor cheie în sănătate și boală și este un bun memento pentru a face alegeri sănătoase”, continuă Frechman. „Poți îmbunătăți propria dietă? Mănânci pește gras, cum ar fi somonul sau tonul, de două ori pe săptămână? Mănânci suficiente fructe și legume? Consumați cantități moderate de alcool? Îți amintești să incluzi în dieta ta nuci, semințe, fasole și uleiuri sănătoase?

Frechman oferă câteva substituții ușoare care vor ajuta la transformarea unei diete tipice americane într-o dietă mai asemănătoare mediteraneană. De exemplu, „Dacă folosiți unt, luați în considerare utilizarea unei grăsimi mai sănătoase precum uleiul de măsline. Untul conține aproape 70% grăsimi saturate, în timp ce uleiul de măsline conține 75% grăsimi mononesaturate sănătoase. Uleiul de măsline extravirgin are un punct de fum scăzut, așa că folosește-l pentru salate, sosuri și marinate. Uleiul de măsline clasic poate fi folosit pentru prăjire și fiert. În loc să folosiți un sfert de cană de unt sau margarină, înlocuiți-o cu trei linguri de ulei de măsline.”

În cele din urmă, „Amintiți-vă, nu există alimente unice, magice”, spune Frechman. „Ar putea fi compușii din alimentele integrale care lucrează împreună, care oferă beneficii pentru sănătate. Desigur, nu m-aș baza doar pe dietă. Consider că activitatea fizică zilnică este la fel de importantă ca o dietă sănătoasă.”

Dacă îți stabilești rezoluțiile de Anul Nou în acest an, s-ar putea să fii încântat de a te pune în formă sau de a pierde în greutate, dar s-ar putea să te întrebi cum poți face din 2012 anul în care vei îndeplini acele rezoluții de fitness și nutriție.

Expert ACE Fitness Consultantul senior de antrenament personal, Jonathan Ross, a oferit răspunsuri despre „The Balancing Act” al Lifetime în această dimineață și a menționat stabilirea unor obiective SMART și gândirea diferită la aceste obiective (ca expert ACE Fitness Fiziologul exercițiului, Jessica Matthews, a recomandat și el într-o postare recentă pe blog.)

Urmărește clipul de mai jos:

Doriți să vizionați mai multe clipuri ACE din „The Balancing Act”? Faceți clic pe linkurile de mai jos și conectați-vă pentru următorul segment din 8 februarie 2012.

Decembrie: Christ Freytag discută despre sănătatea și fitness-ul sărbătorilorNoiembrie: Chris Freytag discută despre diabet și exerciții fiziceOctombrie: Chris Freytag dezmintă cele mai importante mituri de fitness

Chiar pe măsură ce calendarele s-au întors în 2012, mulți oameni au criticat Children’s Healthcare of Atlanta pentru campania sa de reclame tipărite și video alarmantă împotriva obezității în copilărie. Ea le-a cerut georgienilor, care au cea de-a doua cea mai mare rată de obezitate infantilă, să „oprească acoperirea cu zahăr [epidemiei]” – totul folosind actori copii supraponderali ca mesageri.

Urmărește unul dintre reclame pentru tine:

Campania de cinci ani estimată la 50 de milioane de dolari – Strong4Life – a devenit controversată, deoarece criticii spun că este negativă și stigmatizează și mai mult copiii.

„Copiii care sunt obezi sunt prea des rușinați, ostracizați și tachinați. Și aceste reclame vizează copiii într-un mod dur și fără speranță”, a spus dr. Michael Mantell, consultant senior ACE pentru științe comportamentale. „[Reclamele] oferă, de asemenea, bătăuților mai multe muniții.”

Aceste reclame în față pot atrage cu wortex capsule review siguranță atenția părinților, dar criticii spun, de asemenea, că imaginile și videoclipurile tipărite nu reușesc să comunice o soluție clară.

„Nu oferă instrumente, speranță, încredere sau compasiune”, a spus Mantell.

Dr. Adam Bordes, ACE Senior Health Strategist, a spus că comunitatea de sănătate și fitness trebuie să ofere „soluții ușor de înțeles orientate spre a ajuta oamenii să-și atingă obiectivele de sănătate și bunăstare, fără a-i vina”.

Resurse orientate spre soluții

Citând o nouă declarație științifică publicată marți în Circulation: Journal of the American Heart Association, Mantell a spus că implicarea părinților – fie că este vorba despre predarea unui comportament alimentar sănătos, modelarea activității fizice crescute sau încurajarea activității articulare – este un ingredient esențial pentru gestionarea greutății.

O campanie publicitară care să arate părinții și copiii care își vizează împreună obiectivele SMART (specifice, măsurabile, realizabile, relevante și limitate în timp) ar fi fost mai eficientă, sugerează Mantell.

Copiii pot fi ținta ușoară a epidemiei de obezitate infantilă, deoarece ei suportă greutatea fizic, dar, într-adevăr, povara de a ne pregăti și de a obține rezultate pozitive revine tuturor.

5 resurse ACE de vizitat pentru sănătatea tinerilor, fitness și sfaturi pentru pierderea în greutate: (pentru părinți, educatori și profesioniști)

Fit Facts despre Youth Fitness: foi cu informații de o pagină despre cum să fii un model mai bun, să faci copiii să se miște și să mănânce mai sănătosOperation Fit Kids: studii, postări pe blog și curriculum gratuit despre cum să promovați fitnessul pentru tineriRețete sănătoase pentru copii: idei de mâncare și gustări sănătoase de care se vor bucura copiiiObiective SMART: mai multe detalii despre ce sunt și de ce funcționeazăÎnceperea unui program de exerciții: cum să deveniți activ în mod corect

Povești adevărate inspiraționale despre pierderea în greutate:

Bree Boyce, domnișoara Carolina de SudGina Crome, antrenor personal certificat de ACE și dietetician înregistrat

Mantra este bine repetă de pediatri, profesori preșcolari și experți în dezvoltarea copilului: Limitați „timpul pe ecran” (adică televizor, jocuri video, iPad-uri, telefoane inteligente, Kindle-uri, jocuri pe calculator etc.) la două ore sau mai puțin pe zi . Motivul este că prea mult timp pe ecran împiedică dezvoltarea copilului și promovează inactivitatea fizică, excesul de greutate în copilărie și, în multe cazuri, comportamentul agresiv. În ciuda acestor recomandări și avertismente, copilul preșcolar petrece în medie 4,4 ore pe zi în fața unui ecran. În multe cazuri, conținutul pe care îl vizionează copiii mici este inadecvat – fie nu este educațional, fie este vizat copiilor sau adulților mult mai mari.

Dar ce se întâmplă dacă conținutul programării promovează comportamente „prosociale” precum împărtășirea, toleranța și empatia? Este conținutul „timpul de pe ecran” la fel de important, sau poate mai important, decât cantitatea de timp pe ecran? Un nou studiu publicat în revista Pediatrics și-a propus să răspundă la această întrebare.

Scopul

Cercetătorii de la Spitalul de Copii din Seattle au efectuat un studiu controlat randomizat („standardul de aur” în designul cercetării) a ceea ce au numit o intervenție de „dietă media”. Un total de 820 de copii cu vârsta între trei și cinci ani care petrecuseră cel puțin trei ore pe zi uitându-se la televizor au participat la program împreună cu părinții lor. Jumătate dintre copii au fost repartizați aleatoriu la intervenția „dieta media”, iar cealaltă jumătate a primit o intervenție de nutriție menită să îmbunătățească obiceiurile alimentare. Ca parte a intervenției „dieta media”, părinții au primit vizite la domiciliu, coaching, resurse și urmăriri telefonice pentru a-i ajuta să înlocuiască programele violente sau neadecvate vârstei cu conținut educațional sau „pro-social”. Nu s-au făcut eforturi pentru a reduce cantitatea de timp pe ecran.

Când cercetătorii au urmărit copiii la șase și 12 luni, au descoperit că copiii alocați intervenției „dieta media” s-au uitat la televizor mai puțin agresiv și la o televiziune mai prosocială, au obținut scoruri mai mari în domeniile de competență socială și emoțională și au experimentat un somn îmbunătățit. De asemenea, au descoperit că băieții cu venituri mici au beneficiat cel mai mult de pe urma „dietei media”. Este important de reținut că nu a existat nicio diferență semnificativă în ceea ce privește timpul petrecut pe ecran între cele două grupuri.

Luarea lui ACE

Acesta este primul studiu care demonstrează că eforturile intense de a oferi mai multe oportunități media educaționale și productive copiilor mici le scade comportamentele agresive și le crește competența socială și emoțională. Copilul preșcolar în medie petrece mai mult de patru ore pe zi în fața unui ecran. Până în prezent, eforturile de reducere a timpului pe ecran au avut doar un succes marginal. Concentrarea nu numai pe cantitatea de timp pe care îl petrec pe ecran, ci și pe calitatea timpului de pe ecran va ajuta la optimizarea dezvoltării timpurii a copilăriei. Totuși, în ciuda beneficiilor programării educaționale în comparație cu programarea non-educațională, ACE consideră că este important să se aplice regulile de timp pe ecran (care se acumulează nu mai mult de două ore pe zi) pentru a se asigura că copiii mici se angajează în cel puțin 60 de minute de activitate fizică pe zi. Deși este ideal dacă activitatea fizică poate avea loc în medii naturale cu alți copii, ACE recunoaște, de asemenea, că există unele beneficii pentru sănătate și fitness pentru „exergaming” și alte programe de activitate care se bazează pe mass-media și tehnologie.

Înțelegerea științei

Ce înseamnă asta pentru părinți?

Nu tot „timpul de ecran” este rău. Părinții ar trebui să își facă timp pentru a alege jocuri și programe educaționale adecvate pentru copiii lor.Este totuși recomandabil să încercați să impuneți limite de timp pe ecran pentru copii. Academia Americană de Pediatrie recomandă două ore sau mai puțin pe zi pentru copiii cu vârsta peste doi ani și nicio perioadă de timp pe ecran pentru copiii mai mici de doi ani.Deși tipul potrivit de „timp de ecran” poate aduce beneficii copiilor mici, nu lăsați-l să împiedice copilul dumneavoastră să realizeze cel puțin 60 de minute pe zi de activitate fizică.

Încercați să găsiți câteva modalități prin care copiii tăi să scoată o parte din acea energie (pentru sănătatea ta!) și, de asemenea, să-i ajuți să facă cele 60 de minute recomandate de activitate fizică pe zi (pentru sănătatea lor mentală și fizică)? În timp ce programele sportive și activitățile după școală pot face șmecheria, adesea costă bani și necesită resurse pentru a ajuta copiii de aici până acolo. Iată câteva idei distractive – și GRATUITE! – pe care le poți face din confortul casei tale.

Provocarea obstacolului de acasă

Configurați o ștafetă sau o provocare cu obstacole în jurul casei, apartamentului sau curții dvs. (dacă vremea permite). Stabilește un obiectiv, desemnează un premiu și distrează-te!

Alegeți cel puțin cinci stații diferite pentru cursa cu obstacole. Stațiile ar putea include:

Așează-te și sari pe canapea. Așezați-vă încet pe canapea și apoi săriți din picioare, aterizați încet și repetați de 20 de ori.Șosetă Bucătărie Running Man. Purtați șosete alunecoase în bucătărie și, în timp ce vă aflați într-o poziție de împingere, glisați picioarele în sus, în jos și de jur împrejur timp de 30 de secunde.Pe hol sau cu naveta în aer liber. Alegeți o distanță scurtă și sprintați rapid de la un capăt la altul de 10 ori cât puteți de repede. (Aveți grijă la bariere și consolidați regulile de siguranță de bază.)Doorway Jumps. Așezați un covoraș sau un covor mic în mijlocul ușii. Scopul aici este să sari dintr-o parte pe alta a ușii fără a atinge covorașul sau covorașul mic. Începe prin a sta pe piciorul stâng și sari peste prag, aterizează pe piciorul drept și repetă pe partea cealaltă a piciorului. Continuați să sari dintr-o parte în alta timp de 30 de secunde.Masa sau canapea Circle Run.